stoll-tec

Technologiemanagement

Technologiemanagement

Sinds 2002 verbetert stoll-tec de technologische voorsprong van industriële bedrijven op het gebied van kunststofproducten, elektrotechniek en medische technologie. Profiteer van de voordelen van stoll-tec voor uw bedrijf.

ontdek meer

Onze diensten

Projectmanagement

Van de projectdefinitie tot de voltooiing van het project, stoll-tec neemt strategische en operationele taken op zich en leidt zo uw project naar succes. Gebruik ondersteuning bij product- en procesontwikkeling, verhuizing of crisisbeheer.

ontdek meer

Management

Technologie management is van centraal belang in het technologiebedrijf. Het heeft een directe impact op verschillende van de belangrijkste bedrijfsgebieden.

ontdek meer

Strategie

Bedrijven die vertrouwen op unieke producten en processen hebben een degelijke technologie strategie nodig. Lees hoe stoll-tec u ondersteunt.

ontdek meer

Features

Kennis en branchekennis

Vanuit brede, internationale projectervaring heeft stoll-tec een integrale technologiebenadering ontwikkeld.

ontdek meer

Opdracht

stoll-tec neemt taken op het gebied van interim-management, projectmanagement, technologie-audit en technologieplanning op zich.

ontdek meer

Portfolio

meer ...

Nanocuir

Kunststof producten, Technologie Management

Soft touch – hightech De innovatie in leertechnologie. Het leermateriaal voor extrusie en spuitgieten.

meer ...

HeartBalance

Elektrotechniek, Medische technologie, Technologie Management

Inzicht in het autonome zenuwstelsel. draagbare 24-uurs, 10 kHz ECG, FFT data-analyse, online evaluatieplatform, rapport, training en applicaties. 2004 – 2008, projectmanagement, management, voltooiing C-serie en D-serie.

meer ...

Werkgeverswebsites

betrekkingen, Kunststof producten, Technologie Management

Bezoek de websites van de werkgevers (u verlaat de website van de stoll-tec): Klinger Hirsch Armbänder Geberit Sekisui Alveo

Rémy Stoll

Dr. sc. techn. - Managing Director, Owner

Als materiaalingenieur ontwikkelt Rémy Stoll producten en processen voor de industrie. Met moed en passie inspireert hij zeer gemotiveerde teams voor projectdoelen. Zijn visie is om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren door technische oplossingen.

Contact

stoll-tec  | Mooshaldenstr. 46, CH-8708 Männedorf, Zwitserland |  +41 44 520 5125   |   hello@stoll-tec.com   |   UID: CHE-459.293.031

delen & aanbevelen